TVC estrena Export.cat, un programa que dóna difusió als aliments catalans de qualitat


Televisió de Catalunya estrena avui "Export.cat", un programa que vol donar difusió als aliments catalans de qualitat entre els consumidors. Però els continguts no es limiten als productes sinó que aporta ingredients de paisatges i territoris  que hi estan vinculats. Al llarg dels tretze capítols que dura la sèrie es creuen les vides de ciutadans de diversos punts del planeta i amb referents culturals molt dispars.

En el capítol d'avui, el bateria d'Els Pets, Joan Reig, és un dels protagonistes com a productor d'avellana. Explicarà com compagina les dues facetes professionals i com arriba aquell producte dels entorns de Reus fins a Caracas (Veneçuela).

El programa seguirà el recorregut de productes conreats i elaborats a casa nostra fins els llocs de destí: l'avellana a Veneçuela, els torrons als Estats Units, l'anxova a Suècia, la poma al Regne Unit, l'arròs a França, la llonganissa a Holanda i el cava a Tailàndia. L'oli d'oliva o l'arròs són d'altres productes que protagonitzaran un dels capítols, el primer dels quals serà avui diumenge a partir de tres quarts de vuit del vespre.

Més informació: Export.cat

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article