Informació sobre el temporal al 012, per evitar un col.lapse del 112


Protecció Civil demana que els ciutadans que necessitin informació sobre els efectes del temporal de neu i vent que afecta el Principat truquin al 012, que és el telèfon d'informació de la Generalitat, per evitar un col.lapse del 112, el telèfon habilitat normalment per aquest ús i que en aquests moments té una important concentració de trucades. També poden accedir a la informació que actualitza cada quart d'hora el Servei Català de Trànsit a través del seu web.

El Secretari General d'Interior, Joan Boada, ha recomanat que els conductors evitin de circular per la Nacional-II en direcció nord i per l'AP-7. El temporal ha afectat fins ara de manera important la Catalunya Central, on algunes zones han quedat sense llum i ara es preveu que en les properes hores s'intensifiquin les precipitacions al nord-est. De moment, 38.000 escolars s'han quedat sense classe i 65 carreteres de la xarxa viària s'han vist afectades d'alguna manera pel temporal.

Boada ha remarcat que en previsió que augmenti el temporal de llevant, se suspenguin totes les activitats arran de costa.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article