Resolta l'avaria elèctrica que afectava la línia de la costa


Al llarg d’aquesta matinada s’ha anat restablint el subministrament elèctric a les poblacions de la Costa Brava que ahir a la tarda es van veure afectades per una nova avaria. Endesa va localitzar al vespre l’origen de l’avaria a la línia d’alta tensió de Tordera a Lloret de Mar que abasteix les sub-estacions de Lloret de Mar i Castell d’Aro.

Cal recordar que, a banda de la incidència puntual d’ahir a la tarda, encara es mantenen unes 3.000 persones sense llum en algunes masies i urbanitzacions del Gironès, Maresme, Selva i Baix Empordà.


A les 21.30 hores el subministrament es va restablir a Santa Cristina d’Aro i Sant Feliu de Guíxols, mentre que a la resta de poblacions (Platja d’Aro, Lloret de Mar i Tossa de Mar) la fallada s’ha començat s solucionar a partir de la 01.30 hores, i encara queden alguns punts aïllats per arreglar.

La DGPC manté activada la fase d’alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat), i durant la nit s’ha reforçat en aquestes poblacions el servei de Mossos d’Esquadra i Bombers de la Generalitat per atendre qualsevol emergència que pogués sorgir.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article