Noves connexions de bus amb l'aeroport de Girona


Des d'aquesta setmana s'ha introduït una nova parada fixa a l'aeroport de Girona en tots els trajectes de transport públic en bus entre Girona, Tàrrega, Cervera, Manresa i Vic per l'eix transversal (Eix bus).

Així les capitals de les comarques de l’Urgell, la Segarra, el Bages i Osona disposaran de comunicació directa diària amb l’aeroport de Girona. Es poden triar tres horaris al dia en sentit Girona i dos en sentit contrari.


A partir d’ahir divendres, 26 de març, s’incorpora una nova parada fixa a l’aeroport de Girona en les expedicions de l’Eix Bus, la línia que connecta Girona i Lleida per l’eix transversal amb parades a Tàrrega, Cervera, Manresa i Vic dins el servei regular de transport de viatgers per carretera gestionat per l’empresa Eix Bus, SA.

Pel que fa als horaris, durant els dies feiners, s’oferiran 3 expedicions en sentit Girona i 2 expedicions en sentit contrari. Els dissabtes, diumenges i festius, es prestaran 2 expedicions d’anada i tornada amb parada a l’aeroport.

Aquesta actuació s’emmarca dins de les propostes de millora de la xarxa de transport públic de viatgers previstes en el Pla de Transport de Viatgers de Catalunya 2008-2012 aprovat pel Govern el gener de 2009 que preveu la millora de la comunicació amb punts especials de confluència de mobilitat, com és el cas de l’aeroport de Girona.

Aquestes millores aniran a càrrec de l’empresa concessionària del servei Eix Bus, SA.

   Horaris i trajectes

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article