Restriccions per obres a Rodalies fins al setembre


La circulació viària entre Arc de Triomf i Sant Andreu Arenal s'ha interromp des d'avui fins al 12 de setembre per les obres de la nova estació de Sagrera-Meridiana.  En resten afectades les línies de rodalies R3 que va fins Vic i Puigcerdà, R4 Nord que dóna servei fins a Manresa, R7 que arriba a Martorell i R4 sud Sant Vicenç de Calders - Badalona. Els usuaris d'aquestes línies comptaran amb servei alternatiu a través del reforçament del servei de la línia 1 de metro i d'autobusos llançadora.

Els trens de les línies R3, R4 nord i R7 iniciaran i finalitzaran el seu recorregut a Sant Andreu Arenal. Per continuar el viatge els clients disposen de:

•Línia 1 de Metro (Estació de Fabra i Puig). Aquesta té aturades a Clot, Arc de Triomf i Plaça de Catalunya, entre d'altres. En aquest període TMB reforçarà el seus servei.

•Un servei d'autobús: els dies laborables, entre les 06.00 i les 10.00 hores, s'estableix un servei complementari amb autobusos gratuïts de TMB entre Sant Andreu Arenal i Clot (R1, R2, R4 sud, amb aturada a l'estació de la Sagrera (L1 i L5 de Metro).

Línia R4 sud (Sant Vicenç de Calders - Badalona): els trens de la línia R4 sud iniciaran o finalitzaran el seu recorregut a Badalona, on també disposen dels serveis de la línia R1 de Rodalies de Catalunya (Molins de Rei - Maçanet per Mataró)

Alternatives 

Els usuaris disposen també per desplaçar-se fins a Barcelona de:

•FGC: Manresa, Sant Vicenç de Castellet, Terrassa, Sabadell, Rubí, Sant Cugat i UAB.

•R2 Nord de Rodalies de Catalunya: Montcada i Reixac, Les Franqueses del Vallès, Granollers, Mollet, Santa Perpètua (La Llagosta).

Amb l'objectiu de facilitar la mobilitat dels viatgers, Renfe i TMB han establert un acord pel qual els títols de transport de Renfe, no integrats, són vàlids per a accedir al Metro a les estacions de Rambla Just Oliveres, Sants, Passeig de Gràcia, Plaça de Catalunya, Arc de Triomf, Clot, Fabra i Puig, Sant Andreu, Sagrera Torre del Baró i Vallbona.

Afeccions al servei de Renfe Media Distancia

Els serveis de Media Distancia de la línia Lleida-Manresa-Barcelona circularan desviats per Passeig de Gràcia, pel que no efectuaran parada a Plaça de Catalunya, Arc de Triomf, Sant Andreu Arenal i Torrebaró.

Informació i Atenció al Client:  902 41 00 41
Web de Rodalies

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article