Comprar en grup per accedir a més descomptes


Fa temps que us vam parlar de Tuangou.es, un portal a través del qual els consumidors s'associen i compren en grup per aconseguir preus més interessants. Era l'any 2007, encara havia de venir el gruix de la crisi, i les propostes que en aquell moment feia el portal s'han anat reforçant. L'actual conjuntura ha fet aflorar noves fórmules que busquen el mateix. Ara, llegim a La Malla, l'aparició d'un portal similar que concentra la informació de descomptes i ofertes que es poden trobar, CityDeal localitza ofertes diàries i ofereix des d'entrades de cinema a 1 euro fins descomptes a meitat de preu que es poden trobar en restaurants o centres d'oci.

A Tuangou.es els consumidors s'organitzen i compren en grup. Tan senzill com això. El portal dóna la possibilitat d'obrir llistes d'interessats en comprar un determinat producte (llibres, electrodomèstics, cotxes...) o contractar un servei (gimnàs, carnet conduir, telefonia...). D'aquesta manera, els futurs clients queden un dia i hora determinats en un establiment i fan la compra en grup. Si hi ha descompte interessant, es compren els 20 portàtils p.ex., si no, se'n van. La trobada, és clar, també pot ser virtual. El Tuangou o  l'anomenada 'revolució del regateig' va sorgir a la Xina, d'aquí li ve el nom. El portal també inclou la possibilitat que empreses facin ofertes per aquesta mena de compres.

D'altra banda,  ell portal CityDeal focalitza la seva oferta al món de l'oci i tractaments de wellness. Cada dia ofereix un servei diferent amb descomptes que van del 40% al 85%. La web treballa amb informació de grans ciutats com Barcelona, Madrid o València. El portal ha concentrat milers de seguidors només en una setmana de vida. Per poder accedir als descomptes que ofereix el portal només és necessari que s'arribi al mínim d'inscrits, en el temps que assenyala l'oferta. Si no és així, es retornen els diners.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article