Youtube estudia com compensar els blogs que pengen els seus vídeos


El màrqueting que busca compensar està sent cada vegada més utilitzat en l'espai virtual. Ara és Youtube que ha anunciat una iniciativa per a agrair la col.laboració dels blogs que pengen alguns dels seus vídeos i que, alhora, li proporcionen més visites.

El servei de vídeos on line de Google ha creat una nova funció que inclou un enllaç als blogs o pàgines web que han donat més visites als seus vídeos. El gegant d'Internet no ha concretat encara els detalls ni el criteri que seguirà per fer la selecció dels webs.

Des del Blog Youtube es parla del propòsit de compensar als webs que pengen els seus vídeos i que assoleixin una major popularitat,  enllaçant a la pàgina corresponent de Youtube i convidant a visitar-lo. Una manera d'agrair les visites que ha proporcionat al vídeo i, alhora, una publicitat molt valuosa pel blog.

La iniciativa està en fase de proves però, les ments pensants de Youtube calculen trobar ben aviat una fórmula per a integrar-la com a nova aplicació de manera permanent.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article