Un servei de bus enllaçarà Palafolls amb Girona

Les quatre expedicions diàries es coordinaran amb els horaris de la Universitat


De les 20 expedicions diàries de bus que uneixen Girona amb Blanes a partir d'ara n'hi haurà 4 que també arribaran a Palafolls (Alt Maresme). El servei serà durant els dies lectius, dos d'anada i dos de tornada i així es reforçarà la connexió amb transport públic entre l'Alt Maresme i la Universitat de Girona ja que el nou servei es coordinarà amb els horaris docents.

Actualment, existeix una línia de transport públic de viatgers per carretera que comunica Blanes i Girona, amb 20 expedicions diàries de dilluns a divendres feiners, 10 d’anada i 10 de tornada. Per tal de millorar la cobertura d’aquesta línia i ampliar l’oferta a partir de les necessitats de mobilitat detectades, el DPTOP ha decidit perllongar el servei fins a Palafolls.

Així, des de Palafolls, els serveis sortiran a les 6.05 i les 6.50, per arribar a l’estació d’autobusos de Girona a les 7.30 i les 8.05 hores, respectivament, on podran enllaçar amb el bus urbà de Girona per arribar a la universitat. En sentit contrari, els serveis sortiran de Girona a les 15.15 i les 19.30 hores, per a arribar a Palafolls a les 16.35 i les 20.50 hores.

El servei és gestionat per Barcelona Bus.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article