Endesa assegura que compensarà els afectats per la nevada del 8 de març


Els responsables d'Endesa han assegurat que compensaran els afectats pels talls de subministrament elèctric a causa de la nevada del 8 de març. L'anunci ha estat fet per part dels representants de la companyia elèctrica en una reunió amb el President de la Generalitat José Montilla i el Conseller d'Economia, Antoni Castells. Aquestes indemnitzacions serien a banda de les responsabilitats derivades dels expedients informatius i, si es dóna el cas, sancionadors, segons Castells.

El titular d'Economia ha explicat després de la reunió, que la companyia elèctrica ha donat les garanties "absolutes" que el servei estarà restablert plenament a tota la xarxa a partir de l'1 de juliol. En algunes parts de la línia, ha dit el conseller, això serà abans.

El president de la Generalitat, José Montilla, i el conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, s'han reunit avui al Palau de la Generalitat amb el president d'Endesa, Borja Prado, i amb el conseller delegat de la companyia, Andrea Brentan.

Durant la reunió, els màxims responsables de l'elèctrica han assegurat al Govern que compensaran els afectats pels talls de subministrament que es van produir arran de les nevades del 8 de març. "Aquí hi ha hagut uns afectats que han tingut perjudicis de tot tipus, alguns d'ells han estat sense llum i sense electricitat a casa durant molts dies i hem fet veure a la companyia elèctrica la necessitat de compensar-los, amb independència del que diguin els expedients informatius, i eventualment els sancionadors", ha dit el conseller Castells.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article