Jornada per a la creació d'empreses i l'autoocupació amb experts de la CE

L'activitat està inclosa en el marc de l'exposició "Sabeu què pot fer l'Europa Social per vosaltres" que s'inaugura avui a la Pl. de la Constitució de Girona


Girona acull des d'avui i fins al 17 de maig l'exposició "Sabeu què pot fer l’Europa social per vosaltres?", des de la que es presenten diversos projectes locals desenvolupats per ens públics i entitats socials de les comarques gironines, que reben el suport financer de la UE i que tenen com a objectiu ajudar a trobar feina als ciutadans o a adquirir habilitats, la igualtat d'oportunitats en el treball i facilitar la integració social. En el marc de l'exposició, demà 16 d'abril, se celebrarà una jornada de treball en la que participaran dos experts de la CE, Ma. José Cueto i Juan Luís Barbolla, presentant el nou instrument europeu de microfinançament i les últimes iniciatives comunitàries en polítiques d'igualtat de gènere.

L'exposició és organitzada per la Comissió Europea i la Diputació de Girona, amb la col·laboració de la Secretaria per a la Unió Europea de la Generalitat de Catalunya.

La mostra, que ja ha arribat a diverses ciutats europees, estarà situada en una carpa instal·lada a la plaça de la Constitució, i serà inaugurada el dijous avui, a les 19h30, en presència de Joan Pluma, vicepresident de la Diputació de Girona, Joan B. Olóriz, tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Cooperació de l'Ajuntament de Girona, i Manel Camós, delegat de la Comissió Europea a Catalunya i les Illes Balears. Els ciutadans podran visitar-la fins el dissabte, 17 de maig.

L'exposició "Sabeu què pot fer l’Europa social per vosaltres?" és part d’una campanya de la Comissió Europea que vol informar als ciutadans sobre les iniciatives concretes que la Unió Europea ha posat en marxa en matèria d’ocupació, política social i igualtat d’oportunitats, davant d'una conjuntura de crisi econòmica i social.

Programa d'activitats

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article