El llibre digital s'obre pas aquest Sant Jordi


La imatge de l'autor signant llibres que avui es tornarà a repetir en el munt de parades que hi ha arreu del país, no podrà ser en el cas de les més de 1.500 novetats que té aquest Sant Jordi en format digital. La plataforma digital Leqtor.com, una de les pioneres en aquest sector, proposa una fotografia amb l'autor enlloc de la tradicional signatura. Una imatge que després es pot descarregar l'usuari quan arriba a casa sense cap cost. En la web Leqtor.com teniu informació minut a minut del seu estand a Passeig de Gràcia, 44. Per la seva banda, l'altra gran plataforma, Edi.cat, sortejarà un lector digital i deu llibres electrònics.

I per què no fer ús de les facilitats que dóna Internet per apropar la festa a qui viu lluny del Principat. Detractors i defensors del llibre digital coincidiran en que aquest format ofereix moltes més possibilitats en aquest sentit. Per què no regalar un llibre a través d'Internet a una persona que estimem i que no pot passar aquest Sant Jordi a casa? Només cal enviar-li l'enllaç del digital triat perquè se'l descarregui. Tot un detall!

Entre les novetats que es poden trobar a edi.cat ens ha cridat l'atenció el llibre d'Albert Arnaus,  'Barcelona a Bon Preu', les 100 millors botigues per gastar menys. Arnaus, publicista d'ofici i aficionat a escriure, fa una selecció dels establiments que ofereixen productes amb una millor relació qualitat-preu.

Els trastorns de la conducta alimentària, saber què li passa pel cap a un malalt d'anorèxia o de bulímia, per quines fases passa l'obsessió i el deteriorament físic, quin paper hi té la família... són respostes que relata Maria Cuesta en el seu llibre "La meva anorèxia", com a testimoni d'una persona que ha passat i superat una de les malalties que generen més confusió entre qui les pateix i les persones que les envolten. És una de les novetats de leqtor.com.

Us oferim una selecció d'algunes de les editorials que ofereixen llibres digitals:

Editorial Leqtor

Edi.cat (integrada per Angle, Bromera  i Cossetania )

Editorial Tria Llibres

Badosa.com

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article