Turisme i ostres


Els aqüicultors del Delta de l'Ebre comencen una prova pilot per fer turisme a les muscleres de les badies de la zona. El projecte es posarà en marxa a partir de maig i donarà l'opció als turistes que visitin la zona, d'embarcar-se amb els gestors de les explotacions de mol.lusc, per navegar una estona gaudir dels paisatges des de dins del mar i, tot seguit, visitar les muscleres on se'ls explicarà tot el procés de producció d'ostres i musclos, per finalitzar amb una degustació.

La iniciativa compta amb el recolzament de la direcció general de Pesca i ha estat proposada per la Federació de Productors de Mol.luscos del Delta. Crear riquesa i ocupació mitjançant una idea innovadora ha estat el que ha impulsat aquest col.lectiu, després de madurar el projecte durant anys.

El nou producte es difondrà a través de les oficines de turisme, agències de viatges i hotels que ha decidit apostar-hi. Aquesta possibilitat l'oferia fins ara un dels productors de mol.lusc dels Alfacs, a nivell particular. A partir d'ara, l'activitat ja serà regulada.

Més informació: Diari de Tarragona

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article