Presenten un directori d'oferta i demanda tecnològica a Catalunya

El mapaTIC.cat (Mapa de Recursos Tecnològics) és una eina que es posa al servei d'empreses, entitats i associacions per a promoció de l'espai tecnològic de casa nostra


Avui s'ha presentat la nova plataforma web mapaTIC.cat, una eina 2.0 que vol esdevenir el directori referència de proveïdors TIC catalans i convertir-se en el centre de trobada de l'oferta i la demanda tecnològica del Principat.

El Mapa de Recursos Tecnològics posa a disposició dels usuaris la catalogació dels recursos TIC de Catalunya. Per a posar-lo en funcionament s’ha desenvolupat una base de dades on emmagatzemar la informació d’empreses, productes, serveis, casos pràctics i experiències, i la plataforma web que es presenta avui amb la finalitat de convertir-se en una eina útil a partir de la qual realitzar les recerques i actualitzar els continguts.

Qualsevol usuari pot obtenir informació, filtrant-la per tecnologia, sector, producte/servei, paraules clau, àrea funcional, població, etc., i a partir de la qual realitzar anàlisis, o potenciar contactes empresarials.

Alhora, les empreses, centres de recerca, emprenedors, trampolins tecnològics poden col·laborar en el manteniment de la informació de la base de dades, inscrivint en el directori les dades de la seva empresa o institució, aprofitant la plataforma per donar visibilitat a la seva marca.

En aquests moments, el Mapa de Recursos Tecnològics de Catalunya compta amb una base de dades de més de 700 empreses i més de 100 productes/serveis i referències.

El projecte ha estat impulsat per la Fundació Barcelona Digital i co-financiat pel CIDEM-Catalunya Innovació.

La nova eina per a les pimes TIC catalanes ha estat presentada avui pel Secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació,JordiBosch, el director general de Barcelona Digital, CarlesFradera,i la directora general d'ACC1Ó, Carme Botifoll.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article