El futur de les polítiques socials d'habitatge a debat


La Plataforma pel Dret a l'Habitatge organitza aquest dimecres un debat per tractar de quin serà el futur en matèria d'ajuts i assistències per a les persones que necessitin adquirir o mantenir un habitatge. En l'acte participaran entre d'altres, Carme Trilla, Secretària d'Habitatge, per part de la Generalitat i Antoni Sorolla, com a responsable del tema a l'Ajuntament de Barcelona. Per introduir el debat es projectarà el reportatge “Barraques. L’altre ciutat”, d'Alonso Carnicer i  Sara Grimal.

La Plataforma pel Dret a un Habitatge Digne reuneix des de fa dotze anys una colla d’entitats que treballen perquè l’habitatge deixi de ser una causa de discriminació, havent obtingut al llarg d’aquests anys alguns resultats apreciables, però malgrat aquests, l’habitatge continua, i dissortadament continuarà, sent un problema per a tota aquella gent que necessita un habitatge sense poder aconseguir-lo i per a tota aquella gent que, tot i tenir l’habitatge, ha de fer mans i mànigues per mantenir-lo.

Però més enllà dels objectius concrets aconseguits a la Plataforma pel Dret a un Habitatge Digne, volem un compromís amb la realitat des de la implicació en aquesta problemàtica que afecta les capes més necessitades de la societat, que no reben ajuts oficials suficients per lliurar-se de les dinàmiques d’un mercat que els exclou.

La Plataforma pel Dret a un Habitatge Digne convida en aquest acte a la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona per que expliquin quines han estat i són les seves polítiques en aquest sentit, quins dels seus objectius han assolit, però també quins projectes estan encara per fer i, sobretot, per a que tots els interessats en aquests temes puguin preguntar, qüestionar i consultar tan aspectes concrets, com les línies inspiradores de les Polítiques Socials d’Habitatge que donen nom a aquesta jornada.

Jornada: Polítiques Socials d'Habitatge, present i futur
Lloc: Palau Robert (Barcelona)
dia 5 de maig
hora: 17:30

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article