"Consum. Com som? Depèn de tu, depèn de tots" arriba a Molins de Rei


Molins de Rei ha inaugurat aquesta setmana l'exposició "Consum. Com som? Depèn de tu, depèn de tots!" amb la intenció de promoure una actitud més activa, crítica i conscient com a consumidors. La mostra ubicada al Punt de Comerç del Mercat Municipal explora com és el nostre comportament com a consumidors, i proporciona les eines necessàries per aprendre a consumir responsablement.

Al mateix temps, s'ha editat una guia didàctica dirigida a pares i educadors per a complementar la visita dels més joves.

La mostra s'estructura en quatre grans blocs temàtics tot plantejant als visitants qui vetlla per nosaltres com a consumidors, quins són els nostres drets, si som bons consumidors i, finalment, convida a consultar l'etiqueta dels productes per fer una bona tria. L'objectiu és que els consumidors adoptin actituds més actives, crítiques i conscients.

La Diputació de Barcelona, a través de l'Àrea de Salut Pública i Consum, col•labora amb els ajuntaments en el desenvolupament de polítiques de defensa dels drets de la ciutadania en l'àmbit de consum. L'exposició itinerant és inclosa en aquest pla.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article