Una iniciativa que està donant molt de rendiment als agricultors francesos és la venda de productes del camp en parades a les estacions de tren i metro. Són productes locals que els usuaris tenen la possibilitat d'adquirir de passada i còmodament en el anar i venir de la feina. El projecte Panier Fraicheur, que funciona des de 2008, posa en contacte agricultors i consumidors, esquivant els intermediaris de manera que en poden sortir beneficiades les dues bandes.
Per a tirar endavant el projecte a París s'ha comptat amb la col.laboració de la companyia de ferrocarrils francesos SNCF, que prepara cistelles amb sis productes de proximitat i de temporada entre llegums, fruites i verdures. Un percentatge important són ecològiques i van acompanyades de receptes. Des de la mateixa web de la companyia ferroviària hi ha informació actualitzada de les estacions, horaris i dates en què l'usuari pot trobar el servei.
Venda directa de productes frescos al metro
Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.
No hi ha cap comentari
Comenta aquest article
Informa sobre aquest comentari