Skype projecta incloure publicitat


Skipe, el servei de VoIP més utilitzat s'esta plantejant d'entrar a la roda de la publicitat per tal que mantenir gratuïtes moltes de les seves prestacions. De fet, significaria una entrada important d'ingressos en el projecte, però als executius de l'empresa no els acaba de fer el pes. Fins ara, no hi ha hagut anuncis i els ingressos extres d'Skype entren a través de serveis de pagament que es donen en versions Premium, com per exemple, els de video-trucades a cinc bandes. Una novetat que, durant els primers tres mesos serà gratuïta, i que després s'obtindrà a canvi d'un abonament mensual.

En tot cas, Josh Silverman, un dels directius de l'empresa, ha assegurat que si es decideix finalment incloure publicitat al servei es procurarà fer "amb bon gust".

La setmana passada Skype va anunciar el llançament d'una sèrie de nous serveis de subscripció mensual que rebaixa les trucades a més de 170 països. Els majors ingressos de la companyia provenen de persones que utilitzen el seu compte de Skype per fer trucades de només àudio a telèfons fixos o mòbils arreu del món.

Més informació: Telegraph

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article