El dimarts 18 de maig tindrà lloc la tercera edició de l'Slow Cook Jam Sessió a l'aula gastronòmica del mercat de la Boqueria. Mercats de Barcelona col.laboren amb la Xarxa de cuiners catalans dels restaurants Km 0, Terra Mare i Slow Food Catalunya en aquesta activitat que pretén promoure el consum dels anomenats "peixos sense preu". Són exemplars provinents de les llotges catalanes que sovint es retornen al mar perquè no assoleixen un preu més just a les subhastes.
Des de l'aula gastronòmica del Mercat de la Boqueria es cuinarà palaia, moixines, rates, sardines, cintes o vetes, aranyes, cananes, sonsos o pagells... l'objectiu és potenciar l'ús d'aquests peixos en la dieta habitual dels consumidors a través de la seva introducció en els menús dels restaurants i les llars i així afavorir que minvi la pressió sobre peixos que ara mateix són en risc d'extinció com la tonyina, el peix espasa, el bacallà, el rap, el lluç o l'anxova.
Presenten idees per cuinar amb peix barat
Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.
No hi ha cap comentari
Comenta aquest article
Informa sobre aquest comentari