La C-32 serà gratuïta aquest diumenge entre Calella i Mataró


Entre dos quarts del set del matí i dos quarts de quatre de la tarda, la celebració del triatló Mig Challenge Costa de Barcelona-Maresme obligarà aquest diumenge a tallar la carretera N-II entre Calella i Mataró, de manera que la circulació per l'autopista C-32 serà gratuïta per als usuaris del tram afectat que no tinguin alternativa.

A partir de les 6.30h del 16 de maig, els mossos d'esquadra i les policies locals dels municipis compresos entre Calella i Mataró començaran a tancar l'accés de vehicles a la carretera Nacional II per a protegir els participants de la prova ciclista. Els 90 km. de cursa ciclista que han de completar els esportistes finalitzaran al circuit: Calella - Sant Pol de Mar - Canet de Mar - Arenys de Mar - Caldes d'Estrac - Sant Vicenç de Montalt - Sant Andreu de Llavaneres - Mataró.

Segons ha informat avui el Servei Català de Trànsit (SCT), a la prova esportiva participaran uns 2.000 esportistes de tot el món, que faran tres proves: una carrera de mitja distància de 21 quilòmetres, 90 quilòmetres en bicicleta i 1,9 nedant.

A més de tallar la N-II, Trànsit restringirà la sortida de Mataró Nord de la C-32 en sentit Girona, i se segregarà la calçada mitjançant cons. Els conductors hauran de recollir prèviament els tiquets de gratuïtat del peatge.

Per garantir la seguretat del personal que repartirà els tiquets de gratuïtat del peatge als vehicles que accedeixin a l'autopista C-32, s'instal'larà senyalització vertical i abalisament amb cons per advertir als usuaris redueixin la velocitat en les proximitats dels punts de recollida.

Challenge és una marca de triatlons que realitza proves esportives a Alemanya, França, Nova Zelanda, Portugal i des de l'any passat, també a Espanya. El Maresme és el territori de l'Estat que han escollit els organitzadors per desenvolupar aquest triatló que ha estat batejat amb el nom de la marca turística de la comarca: Costa de Barcelona - Maresme.


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article