La segona edició del Show de Cuina Catalana se celebra avui al Teatre Goya de Barcelona amb l’objectiu de donar difusió als productes catalans i el seu consum. Nando Jubany i Carles Gaig seran els encarregats d'escenificar la riquesa de combinacions a fer amb productes locals i de qualitat.
L’acte ha estat impulsat per la Federació Catalana de Denominació d’Origen i Indicació Geogràfica Protegida, amb el suport de la Revista Cuina i del Grup Bon Preu.
Els promotors de l'acte, asseguren que el consum d'aquests productes té un valor afegit: mantenir i a assegurar la continuïtat dels nostres pagesos i ramaders.
Aquí teniu algunes dels productes catalans amb distintiu DOP i IGP:
DOP Arròs del Delta de l'Ebre
DOP Avellana de Reus
DOP Formatge de l'Alt Urgell i Cerdanya
DOP Mantega de l'Alt Urgell i Cerdanya
DOP Mongeta del Ganxet Vallès-Maresme
DOP Oli del Baix Ebre - Montsià
DOP Oli de l’Empordà
DOP Les Garrigues
DOP Siurana
DOP Oli de la Terra Alta
DOP Pera de Lleida
IGP Calçot de Valls
IGP Clementines de les Terres de l'Ebre
IGP Patates de Prades
IGP Pollastre i Capó del Prat
IGP Poma de Girona
IGP Vedella dels Pirineus Catalans
No hi ha cap comentari
Comenta aquest article
Informa sobre aquest comentari