Les companyies hauran de publicar els telefons fixos associats als 901 i 902


El Congrés dels Diputats ha aprovat recentment una proposta sobre l'obligatorietat d'empreses i institucions de publicar els telèfons fixos associats als 901 i 902. La proposta feta per la Comissió de Sanitat i Consum i que va plantejar en el seu moment el Bloc Nacionalista Gallec, vol acabar amb el perjudici econòmic que suposa per als usuaris, haver d'accedir al servei d'atenció al client o d'informació a través de números de telèfon que comencen per 901 i 902 -no inclosos en el servei de tarifa plana-.

La federació de consumidors Facua, ha rebut amb satisfacció la novetat però demana ara al govern central que acceleri l'aplicació d'aquesta novetat.

FACUA espera que el govern central assumeixi amb celeritat aquesta demanda i que els ministeris competents en matèria de protecció dels consumidors i telecomunicacions es posin a treballar en aquest canvi normatiu tan necessari.

Una situació especialment  greu en el cas de companyies de telecomunicació que utilitzen el 902 per l'atenció a consultes i reclamacions ja que es lucren amb trucades que ells mateixos facturaran.

L'organització de consumidors demana, alhora, que el govern hauria de regular el fet que les trucades a través de prefix 901 i 902 siguin incloses en les tarifes planes de les operadores de telefonia.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

  • Tenen molta barra, ja ho denunciava al bloc, i sí és pot fer servir el web de no més números 900, però hi ha organismes i empreses que ho tenen bloquejat, has de tornar a telefonar i fins q no truques al 902 no aclareixes res.

    A resistir!!

    Salut

    Jordi
    www.miradesalvent.blogspot.com

  • ja seria hora... Quina barra, i ara ho aprova el congrés, després ha de passar per alguna comissió, després s'alegarà i qui dia passa anys empeny...de moment sempre podem consultar al nomasnovecientos. aquest portal www.nmn900.com/ ja fa temps que informa dels fixos associats als 901 i 902. Molt pràctic

Comenta aquest article