Models d'Honda Cívic i Honda Jazz cridats a revisió per un error de muntatge


En el llistat d'alertes que publica l'Agència Catalana del Consum apareix aquesta setmana la crida a revisió que ha fet la casa Honda. Diversos models de Cívic i Jazz, fabricats entre el 4 de febrer i l'1 d'abril de 2010, hauran de ser reparats en el concessionari oficial. El fabricant adverteix que ha detectat un possible error de muntatge, pel que el clip de subjecció del pedal de fre es pot desprendre, augmentant el risc d'accident.

En concret els models afectats són l'Honda Cívic (tipus FK1, FK2, FK3, FN1, FN2, FN3 i FN4) i JAZZ (tipus GG5 i GG6), fabricats del 4 de febrer al l'1 d'abril 2010.

Si el clip de subjecció no està instal·lat, és possible que el passador del pedal de fre es desprengui. Amb aquesta incidència és possible "un lleuger augment al recorregut del pedal o en l'alçària del pedal.

L'empresa ha posat en marxa un procés de sanejament dels productes afectats mitjançant la reparació i comprovació de 1.111 vehicles, previ al seu lliurament al Concessionari.
D'altra banda, 2. 133 vehicles seran comprovats/reparats als Concessionaris Honda previ al seu lliurament a l'usuari final i s'enviarà una comunicació als 3.113 clients que han adquirit algun d'aquests vehicles perquè passin pel concessionari amb la intenció de comprovar el pedal de fre.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article