Primer Saló Virtual del Vi


La crisi econòmica també afecta seriosament el sector vitivinícola que fa mans i mànigues per trobar noves fórmules d'arribar a nous clients. Gràcies a la tecnologia s'ha pogut convocar una fira de vins a la que els interessats hi poden assistir sense moure's de davant de l'ordinador. Winefair.com reproduirà una fira en 3D on s'exposaran els millors vins i licors d'arreu del planeta. Des de la web es podrà accedir als principals distribuïdors del sector i els seus estands, es podrà actuar interactivament a través de xat, assistir a xerrades d'experts a través d'una sala virtual de conferències i es podran comprar productes a preus especials mentre duri la fira.

Del 21 al 25 de juny serà oberta als professionals i els dies 26 i 27 de juny al públic en general.

La iniciativa pionera ha estat organitzada per Innovin, una organització francesa dedicada al desenvolupament d’estratègies de comunicació al mercat del vi.

Els internautes podran fer recerques a través de la introducció de paraules claus com un tipus de raïm, un país, una marca, una regió del món... A partir d'aquí cadascú fa la seva particular visita virtual a la fira.

Més informació: Winefair.com

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article