Trabber.cat, una bona eina per buscar el vol més barat


A l'hora de planificar viatges de feina o de vacances sempre és bo tenir eines eficaces i estalviar temps navegant per Internet. El portal Trabber.cat ofereix "el buscador d'ofertes" en el que detecta i alerta de les ofertes que llancen les companyies aèries. El rastrejador d'ofertes analitza de manera constant els preus dels vols que ofereixen aerolínies o agències de viatges i, quan detecta un preu inferior a l'habitual, té un sistema que alerta per e-mail als usuaris donats d'alta.

Per a fer-se subscriptor del servei, l'usuari ha d'indicar  si està interessat en les ofertes que sorgeixin en un destí o ciutat en concret i el preu màxim que està disposat a pagar. Cal fer constar la flexibilitat de les dates que se li demanen o bé si està interessat només en una data concreta. També es pot donar d'alta al servei d'alertes d'ofertes de caps de setmana.

El portal funciona des de l'any 2005 i treballa comparant preus d'hotels i vols de més de 42 webs.

A més de comparar les ofertes, el portal mostra els preus finals dels vols, sense despeses ocultes (sempre que tècnicament sigui possible, afegeix). En les dades, ofereix enllaços directes als vols, per a comprar-los directament a les webs rastrejades, sense haver de tornar a cercar allà.

En el quadre de recerca, a més de mostrar els resultats segons aerolínia i punt de destí, assenyala el temps que fa que està vigent l'oferta i el total de diners que estalvia.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article