"L'Empordà a taula"

El gastrònom Pep Nogué presenta avui aquest centre de degustació i venda de d'aliments artesans de l'Empordà


"L'Empordà a taula" és un nou espai gastronòmic situat al celler de Vilajuïga, des d'on els visitants poden tastar i adquirir els productes més representatius de la comarca. Aquesta aliança de marques agroalimentàries de la zona pretén ser un referent en productes d’alta qualitat i artesanals, a més de ser un nou punt de venda directa productor - consumidor. Formen part d’aquesta iniciativa Can Carriot (salses), Mas Marcè (làctics), El Graner (embotits), GBech (melmelades i fruita confitada), Just Married (plats precuinats), Aigua de Vilajuïga, Anxoves Solés, Forn de pa Giró, Ànec de l’Empordà i Empordàlia (vins i olis).

El popular gastrònom Pep Nogué, serà l'encarregat de presentar l'acte, on hi haurà degustacions dels productes que es podran adquirir a la botiga.

El nou centre està situat al celler de Vilajuïga, les instal·lacions del qual s’han reformat i modernitzat per acollir els visitants que vulguin tastar i adquirir els productes empordanesos més representatius, des de salses i melmelades artesanals fins a vi i oli de la més alta qualitat, passant per làctics, menjars preparats, conserves de peix...

L'acte de presentació tindrà lloc a les 13 hores, al Celler de Vilajuïga (Ctra. de Roses,3 -Vilajuïga-Alt Empordà)


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article