Què implica triar un enciam ecològic?


Cada dia tots mengem i cada dia tots escollim quin menjar comprem, per tant,  cada acció hauria d'anar encaminada cap a on volem que esdevingui el món. Amb aquest missatge de fons, s'ha estrenat als EUA What's Organic About Organic? (Què té d'ecològic l'ecologia?), un documental sobre els aliments ecològics i com es va creant una indústria a mida que creix la demanda.


La pel·lícula vol donar una visió diferent de la importància de la cistella de la compra que, segons el documental,ha de ser un acte de responsabilitat social i ambiental. El documental també explica la situació actual de l'alimentació ecològica als Estats Units. "Si convertíssim totes les terres del país en cultius que apliquéssis mètodes ecològics i regeneratius, tornant la matèria orgànica a la terra i deixant d'aplicar fertilitzants químics, podríem reduir un 25€ les emissions d'efecte hivernacle dels EUA", expliquen.

El documental, dirigit per Shelley Rogers, ha estat gravat durant els darrers tres anys i hi ha participat agents de l'alimentació ecològic i personalitats públiques. Ha estat guardonat amb diversos premis per la seva vessant divulgativa. És una radiografia de la situació actual però, alhora, una crida a ajudar a iniciar el canvi que es necessita per aplicar una regulació més estricta en materia de medi ambient.

Més informació sobre WOAO?
Mira el tràiler de WOAO?

Font: Vida Sana

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article