Conveni entre la Cambra de Comerç i La Caixa per facilitar finançament a empreses


La Cambra de Comerç de Barcelona i La Caixa han signat un conveni per tal de donar alternatives al finançament per a les empreses. L'acord s'inclou en el programa "Ara+Finançament" de la Cambra que va néixer amb la idea de donar suport a les empreses per afrontar la situació econòmica actual. El conveni està dirigit al conjunt del teixit empresarial català tan pimes, com comerços i autònoms.

Amb aquest conveni, “la Caixa” posa una línia de fins a 2.000 milions d’euros a disposició del programa “ARA + FINANÇAMENT”. A través d’aquest programa les empreses podran sol·licitar l’assessorament de la Cambra en matèria de finançament.

Les empreses que es vulguin acollir al programa hauran d’omplir un formulari disponible a la pàgina web de la Cambra. Després d’un primer estudi de viabilitat, l'entitat canalitzarà la petició de finançament a través de “la Caixa”. Un cop estudiades les operacions rebudes hi contactarà, a través d’un gestor especialitzat, amb el destinatari final per tal de trobar la solució que més s’adapti a les necessitats de cada empresari. La figura del gestor de pimes, de nova creació, té un paper important en la mediació d'aquests convenis. Actualment l'entitat financera compta amb 820 gestors de pimes en la seva plantilla.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article