Sopars amb estrelles a l'Observatori Fabra


Quan arriba l'estiu, l'Observatori Fabra comparteix els seus jardins amb els amants de l'astronomia i de la bona cuina. A mitjans de juny va començar la setena temporada dels "Sopars amb estrelles" en els que es proposa combinar ciència, astronomia i gastronomia des d'aquest punt tan emblemàtic de Barcelona.



La vetllada comença amb el sopar a la terrassa de l’Observatori, un menú ideat especialment per a una nit d’astronomia.

Al final del sopar s’ofereix una conferència astronòmica o sobre la ciència en general, o bé una xerrada entre una personalitat del món de les arts i un científic.

Els visitants, finalment, tindran accés a les instal·lacions de l’Observatori, primer al museu i la sala modernista i després a la sala de la gran cúpula, equipada encara amb els seus elements originals. Des d'allà podran veure el cel sobre la ciutat des d’un dels telescopis més antics i grans d'Europa (1903). Des d’aquest, s’observarà la major part del sistema solar.

Els menús incorporen elements i presentacions de plats que recorden algun concepte espacial. Quan es fa la reserva es pot triar entre el menú estàndard, el menú per a vegetarians, el menú per a intolerants i el menú per a infants.

En aquest enllaç podeu trobar les conferències programades per aquest juliol

El preu del menú estàndard és de 65 euros

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article