Els clients i creditors de viajes Marsans ja poden reclamar els imports


L'anunci que publicava la declaració en concurs de creditors de viajes Marsans, el 25 de juny passat, va ser publicat aquest dimarts al BOE. L'organització de consumidors UCE informa de lloc i condicions per a presentar la reclamació de les quantitats que l'empresa ha quedat a deure bé sigui a creditors com a clients.

La majoria de clients afectats per la fallida de Marsans té a veure amb la quantitat avançada per a reservar les seves vacances. Ara, el jutjat que ha posat en marxa l'administració concursal recomana fer les comunicacions de crédit a través de correu postal o electrònic.

Si es fa per correu ordinari cal adreçar els missatges a “Administración concursal del concurso de Viajes Marsans, S.A.”, Oficina: Calle Fernando el Católico, nº 61, bajo, Madrid, CP 28015".

Per correu electrònic a www.concursomarsans.info Els afectats s'hauran d'inscriure en aquesta adreça i després fer la reclamació a la que caldrà adjuntar la documentació del crèdit escanejat.

Els créditors hauran d'enviar el reconeixement del deute emès per l'agència, bé sigui per escrit o per correu electrònic, abans del 5 d'agost.

Alguns dels clients afectats han optat per contactar directament amb el majorista per fer el viatge que havien organitzat. D'aquesta manera s'estalvien la comissió que cobrava l'agència. Tot i així, la majoria encara està esperant que se'ls retorni els imports que van pagar a compte en el moment de reservar el viatge a Marsans.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article