Vi ecològic amb tap de suro certificat


L'ONG World Wildlife Found ha presentat una iniciativa que uneix el vi ecològic amb el tap de suro amb el certificat de gestió forestal responsable FSC. Amb el títol “Un brindis pel territori”, té per obejctiu demostrar que les bones pràctiques agrícoles i forestals poden resultar rentables quan es llança al mercat un producte nou amb valor afegit.


Segons WWF, aquest és un projecte pilot que vol ser un referent per a altres empreses, demostrant que la gestió sostenible pot ser un motor de desenvolupament per a l'economia local. L'organització està treballant per estendre aquesta experiència a vinyes i bodegues de Castella La Manxa, Andalusia i Lanzarote, així com a la indústria del suro de Catalunya, Extremadura i Andalusia.

La iniciativa ha estat finançada pel Ministeri de Medi Ambient i neix del vincle entre Dagón Bodegas, la primera bodega europea en fer servir suro FSC, i Espadán Corks, el primer productor espanyol en aconseguir la certificació FSC.

Més informació de la campanya “Un brindis pel territori”.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article