Mariló Gramunt, nova presidenta de la Junta Arbitral de Consum


Mariló Gramunt Fombuena ha estat nomenada com a nova presidenta de la Junta Arbitral de Consum de Catalunya (JACC), en el mateix acte, el conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, ha nomenat Carles Enric Florensa  com a president suplent.

Mariló Gramunt és doctora en dret i professora titular de Dret Civil de la Universitat de Barcelona des de l’any 1993, i ha estat autora de nombroses publicacions especialitzades en el món del dret. Ha estat presidenta de Col.legis Arbitrals de la JACC des de l’any 2001 fins l’actualitat, i ha format part de la comissió redactora de la Llei del Codi de Consum, aprovada recentment pel Parlament de Catalunya.

Els nomenaments s'han fet a proposta del director de l'Agència Catalana de Consum, Jordi Anguera, després del traspàs de l'anterior president, Carles Maluquer.

La JACC, adscrita a l'Agència Catalana del Consum (ACC) s’encarrega de tramitar a través de la mediació i l’arbitratge de consum les reclamacions que plantegen els ciutadans arreu de Catalunya quan se senten perjudicats a conseqüència de la compra d'un producte o de la prestació d'un servei. Des dels seus inicis l'any 1993, s’han dictat a Catalunya uns 17.500 laudes
i estan adherides a l’arbitratge de consum més de 5.000 empreses.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article