Barcelona retira la guia de restaurants aptes per a celíacs que es va presentar fa una setmana ja que s'ha de corregir el text que l'introdueix, segons el consistori. L'ajuntament, recorda que la guia en realitat ha estat elaborada pel Gremi de Restauració de la ciutat, i ha optat per deixar de distribuir la guia després de la reclamació presentada per l'associació de Celíacs de Catalunya. De fet, Maite Torralba, presidenta de l'entitat, va denunciar el dimarts al programa El Dia, de Com Ràdio, que la publicació no ha estat feta de manera rigorosa i que la informació que dóna és perjudicial.
Les persones celíaques poden fer una vida completament normal, però han de tenir la precaució de no ingerir gluten, present a molts dels aliments que es poden adquirir al supermercats o restaurants. Si consumeixen aquesta proteïna present al blat, civada, ordi i sègol, els pot provocar lesions a l'intestí prim que afecta la capacitat d'absorbir els nutrients dels aliments.
No hi ha cap comentari
Comenta aquest article
Informa sobre aquest comentari