S'organitza la 1a fira d'intercanvi amb moneda social


El 18 de setembre Barcelona acollirà la primera fira d'interncanvi de l'Ecoxarxa de la ciutat comptal. Hi haurà mercat agroecològic i artesanal amb moneda social, taules d'intercanvi i de serveis cooperatius, tallers, paradetes informatives i activitats artístiques i musicals.

L'Ecoxarxa de Barcelona, amb el suport d'altres ecoxarxes i de la Cooperativa Integral Catalana, convoca la Fira d'intercanvi amb moneda social, pel 18 de setembre del 2010 de 10 a 20 hores. El lloc de la fira serà el Passeig Lluís Companys, al centre de Barcelona. Durant el dia hi haurà xerrades, tallers i activitats artístiques, així com un dinar popular preparat amb aliments aportats a la fira.

La ciutat té una consolidada presència de fires d'intercanvi, mentre que les ecoxarxes han anat impulsant la moneda social en les fires de zones com el Montseny, Osona i el Camp de Tarragona.

Els organitzadors fan una crida a artesans i artesanes, pageses i pagesos, prosumidorxs, cooperativistes i tothom que en vulgui ser partícep a inscriure una parada de productes de primera mà, de segona mà, o també parades de serveis i de caràcter informatiu. Les parades de serveis seran una novetat en les fires d'intercanvi, i s'agruparan per temes com ara educació, salut, reformes a la llar,  informàtica, comunicació i altres.

Amb aquesta fira es vol mostrar com l'agroecologia, l'economia solidària, la reutilització, el suport mutuu i l'autogestió, poden confluir per ajudar- a cobrir les nostres necessitats bàsiques, fora del capitalisme.

La inscripció de les parades és gratuït i el termini és fins el 14 de setembre. Cal omplir aquest formulari.

Més informació:
Ecoxarxes

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article