Ono anuncia l'accés a 50 megues per a dos milions i mig de llars


La companyia de telecomunicacions Ono ha iniciat aquesta setmana una campanya anunciant velocitats de 50 megues reals per al seu servei d'Internet i que ja es poden contractar des de més de dos milions i mig de llars. La velocitat oferida que competeix directament amb l'oferta llançada per Movistar a principis de mes, es distribuirà a través de la seva xarxa de fibra òptica actualitzada amb la tecnologia "Docsis 3.0".

Amb el desplegament gradual d'aquesta tecnologia que permet arribar a 50 megues reals, els responsables de la companyia compten poder donar accés a set milions de llars en pocs mesos. A més, recorden que la velocitat de navegació a Internet d'Ono són reals perquè la xarxa de fibra d'última generació és de la seva propietat i en remarca la seva independència.

La campanya publicitària centra el missatge en què amb aquesta velocitat la tecnologia estatals es podrà equiparar a la del Japó. El que no detalla la companyia és si els preus també s'equipararan als del servei nipó. De moment, la campanya anuncia la contractació d'aquesta velocitat més trucades per 25'90 euros al mes, durant el primer any.

Aquesta oferta només cobreix un 60% de la xarxa de l'operadora, però l'empresa avança que al llarg de 2011 tota la seva xarxa podrà accedir a aquesta velocitat.

L'operadora de cable vol competir així amb l'oferta de fibra òptica de Movistar que va llançar a principis d'agost els seus 50 Mbps i 100 Mbps de FTTH, també amb cobertura baixa. La contractació dels 50 megues de Movistar val 29'90 euros al mes, durant el primer mig any.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article