La Cooperativa Agrícola de Cambrils obté tres guardons internacionals per l'oli Mestral


L'oli d'oliva verge extra Mestral, de la Cooperativa Agrícola de Cambrils, ha estat guardonat amb la Medalla d'Or al Primer Concurs Internacional d'Oli d'Oliva a la Mediterrània, Terra Olivo, que ha tingut lloc a Jerusalem. L'oli ha estat escollit d'entre una selecció de 189 olis de 14 països països i el tast l'han realitzat 24 professionals de diferents nacionalitats.

L'oli Mestral pertany a la Denominació d’Origen Protegida Siurana, a partir d'oliva arbequina. Els entesos el descriuen en el Panell de Tast Oficial d'Olis Verges d'Oliva de Catalunya com de "perfil de fruitat intens d'oliva, amb una sensació que recorda les fruites madures. Es perceben notes de poma, plàtan madur i ametlla, apareixen notes verdes de fulla verda i aromes secundaris de fonoll i nous verdes. En boca és dolç i ametllat, lleugerament amarg i picant. Molt equilibrat".

A més del premi atorgat per Terra Olivo, durant aquesta campanya l'oli d'oliva Mestral ha obtingut dos premis més a la qualitat. Es tracta de la Medalla de plata al Concurs Extra Virgin Olive Oil Competition de los Ángeles (Estats Units), on participaven més de 500 olis de 22 nacionalitats, i la Medalla de bronze al concurs Produits des Cultures d'Exception de París (França).


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article