Treball crea una línia de préstecs al 0% d'interès per a emprenedors


El Departament de Treball ha presentat una nova línia de préstecs a 0% d'interès, destinat a emprenedors que no disposin d'avals suficients per finançar un projecte viable. La iniciativa "Inicia Finançament" servirà per finançar uns 600 emprenedors amb préstecs que seran d'un màxim de 60.000 euros i un mínim de 15.000. A aquests tipus de crèdits hi poden accedir autònoms i empreses laborals o cooperatives que tinguin la seva seu a Catalunya. Les sol.licituds es poden presentar fins el 29 d'octubre.

El pla va destinat, en tot cas, a empreses que no tinguin més de 10 treballadors en plantilla i que no facturin més de 2 milions d'euros l'any.

Els requisits per obtenir el crèdit van vinculats a la viabilitat del projecte, i l'aval d'alguna entitat financera o d'una societat garantida recíproca (Avalis SGR).

La línia de préstecs és per finançar inversions i circulant, té un tipus d’interès del 0% i sense comissions i té un termini màxim d’amortització de cinc anys amb la possibilitat d’un any de carència.

Més informació:

línia crèdit Inicia Finançament

Departament de Treball

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article