Montserrat Miralles és una emprenedora que ha sabut combinar els recursos excepcionals que té entre mans per tirar endavant una empresa familiar compromesa amb el mediambient i la salut. D'una banda, l'explotació disposa d'una casa amb finca a tocar de la Fageda d'en Jordà, Can Maia de la Cot, un hort de terra volcànica que transmet un sabor ben peculiar a les verdures que s'hi conreen i la bonança d'un clima temperat i humit que li permet aprofitar l'aigua de pluja per regar en els mesos més secs. La finca és petita, per això va pensar en l'adaptació d'una part de la pallissa com a obrador per a fer conserves i diversificar així les tasques al llarg de l'any. D'aquesta manera cultiva, elabora i distribueix el producte.
Miralles doncs, ha recuperat una fórmula que garanteix l'alta qualitat del producte en tot el seu procés i procura que el trajecte de l'hort a la taula sigui curt: "Venc directe al consumidor o, com a molt, només existeix un intermediari abans d'arribar al comprador final".
Enllaç web Can Maia
Vídeo-entrevista a Montserrat Miralles:
No hi ha cap comentari
Comenta aquest article
Informa sobre aquest comentari