Inauguració d'una botiga de productes Km0 al carrer Bailén


Aquest dijous 30 de setembre s'inaugura una botiga de productes de proximitat o km0 al carrer Bailén, 148 de Barcelona. L'acte d'inauguració de l'establiment especialitzat en fruites i verdures de proximitat comptarà amb la presència de la Directora General de Comerç de la Generalitat, Gemma Puig. L'empresa Fruit Sa2pe obre així la primera d'una cadena de botigues que vol comercialitzar productes frescos que s'han conreat en un entorn d'uns 50 km a la rodona del punt de venda.

Els establiments de venda especialitzats, inclouen un nou sistema d'exposició i manteniment dels productes en exhibidors especials dotats d'un humitejat permanent de vapor d'aigua a baixa freqüència, aplicant les tecnologies més avançades que, alhora, permeten reduir al màxim el consum energètic.

En l'acte d'inauguració, els responsables van informar als presents que els productes KM0 que tenen a la venda, s'ha aplicat la innovació des de l'inici del procés, en les hortes subministradores, des d'on les fruites i verdures es renten i s'encaixen en el mateix punt on es fa la collita, evitant trasllats innecessaris i reduint els residus d'embalatge en un 60%.



Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

  • Hola, soc un alumne de 3r ESO de l'escola PIA Granollers i tinc que fer una enquesta a una botiga de KM0:
    1-Quins productes veneu?
    2- Quin es el mes demanat?
    3-Com es que veu començar en aquest negoci.
    4-Aques negoci be de familia o no?

    Gracies per l'atenció i us prego que m'envieu les respostes pel correu.
    Gracies.
    Francesc.

  • Voldria recordar que el km 0 no només és un concepte de productes de proximitat sino que sobretot és de productes nets, bons i justos, és a dir nets de químics i de substàncies transgèniques, bons en tots sentits i que en tot el procés del producte hi ha implicita una justicia social és a dir que tots els actors han estat ben tractats i ben pagats.
    I recordar que el concepte km 0 és un concepte de Slow Food.

    Lola

Comenta aquest article