ACC1Ó organitza a partir d'avui les jornades 360º Competitivitat, espais de reflexió sobre el model de negoci de l’empresa


Avui s'inicien les jornades 360º Competitivitat de l'empresa catalana, que conviden a reflexionar  sobre els models de negoci de cada empresa a través de l’anàlisi de l’entorn actual, del diàleg participatiu i del treball amb experts sobre les diverses àrees de negoci. A l’última part de la sessió es proporcionaran eines i metodologies pràctiques, propostes per a fer millores operatives en la gestió diària de l’empresa.

El calendari de sessions s'estrena avui al Creapolis de Sant Cugat del Vallès i durant l'octubre i novembre es traslladaran les trobades a Girona, Manresa, Tarragona i Lleida.

ACC1Ó, l’agència de suport a la competitivitat de l’empresa catalana, adscrita al Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya, posa en marxa aquest dijous a Barcelona les Jornades 360º Competitivitat, unes sessions de treball que reuniran més de 200 alts càrrecs d’empreses catalanes que posaran en comú les seves estratègies i models de negoci.

A les trobades hi participaran directius i gerents de tota Catalunya. El calendari inclou jornades a Barcelona (7 d’octubre i 11 de novembre), Tarragona (14 d’octubre), Girona (21 d’octubre), Manresa (27 d’octubre), i Lleida (4 de novembre).

En base a un qüestionari previ emplenat per les empreses participants, el contingut de les jornades es personalitza segons les inquietuds i expectatives expressades pels assistents.

Programa de les jornades

Les sessions, d’un dia complet de durada, es divideixen en tres apartats:

1. Transformacions de fons en l’entorn actual: l’Observatori de Mercats Exterior d’ACC1Ó (OME) presentarà les transformacions i oportunitats d’un escenari econòmic post-crisi.

2. Autodiagnòstic i treball en grup: Centrat en els àmbits de l’estratègia, màrqueting i vendes, producció i operacions, gestió del talent i lideratge, finances i control de gestió.

3. Pla d’acció: s’ofereixen eines i metodologies senzilles per a l’aplicació a curt i llarg termini.


Casos d’èxit que participen:

Iberhospitex

Empresa amb seu a Lliçà de Vall que fabrica equips medicoquirúrgics. Actualment està implementant un nou pla estratègic que té com a objectiu doblar la facturació de l’últim any. Per aquest motiu, ha treballat amb ACC1Ó la millora del seu model de gestió amb la finalitat de desenvolupar un procés comercial eficaç i professionalitzat.

Gutmar

Fabricant de mecanitzats per a l’aeronàutica i la seguretat amb instal·lacions a l’Hospitalet de Llobregat. L’empresa es troba immersa en un procés de canvi de la seva estratègia empresarial.

La Vola

Empresa de serveis mediambientals amb seu a Manlleu. Sensibilitzada per la importància de disposar d’una bona estratègia empresarial, ha assistit a la jornada 360º Competitivitat i participarà en un programa de millora del model de gestió impulsat per ACC1Ó.


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article