Plats de Cuina Volcànica amb iogurt de la Fageda

Una unió per descobrir nous sabors


La Cooperativa La Fageda, situada en el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, elabora el seu iogurt amb llet produïda en el mateix mas. D'altra banda, el col·lectiu Cuina Volcànica aposta per productes del territori o de proximitat, de qualitat i per la recuperació i promoció de productes cultivats a la comarca. Ambdues iniciatives s'han unit per oferir plats elaborats amb aquest iogurt.

Sopa de carxofes i espinacs amb iogurt cremós i carxofes cruixents, escuma de iogurt, broqueta de pollastre especiat amb salsa de iogurt o sopa de iogurt amb gelat d'avellanes torrades i espurnes de xocolata. Aquest són alguns dels plats que es poden degustar als establiments de Cuina Volcànica i que estan fent amb algun dels productes de la gamma de làctics de la Fageda.

Els responsables de la iniciativa han exposat que aquesta col·laboració és una mostra del sector de l'hostaleria amb els productors. També han exposat la voluntat d'utilitzar el iogurt com a ingredient, no només per a les postres, sinó també primers o segons plats salats.

Més informació
Cuina Volcànica

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article