La Universitat Pompeu Fabra s'ambientalitzarà

Ha signat un conveni amb l'Agència de Residus de Catalunya per augmentar el reciclatge


Amb l’objectiu és incorporar criteris de sostenibilitat en la gestió dels residus generats, els centres de la Universitat Pompeu Fabra i l'Agència de Residus de Catalunya (ARC) treballaran conjuntament en una diagnosi i pla d'acció.

La finalitat és gestionar correctament els residus i fomentar-ne la prevenció, contribuint a generar-ne menys i incrementant la reutilització i el reciclatge. El primer pas serà elaborar una diagnosi sobre l'estat actual de la gestió dels residus en les instal·lacins del Campus de la Ciutadella i del del Poblenou. Amb els resultats obtinguts, es redactarà un Pla d'acció ambiental i un manual de bones pràctiques, que es donarà a conèixer a la comunitat universitària.

Aquest treball s’emmarca dins els convenis d’ambientalització que l’ARC impulsa per incorporar criteris de sostenibilitat en la gestió de residus en diferents organitzacions catalanes. Anteriorment, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, el Futbol Club Barcelona i el Zoo de Barcelona també han editat manuals de Bones Pràctiques ambientals.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article