Comença la 1a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya


Del 25 al 28 d'octubre es duran a terme una sèrie d'activitats adreçades a les empreses i a la ciutadania per donar valor a les empreses que opten per una gestió responsable i operen amb valors de transparència, igualtat, respecte per al medi ambient, etc. Estan organitzades per Ingeniería Social i es duran a terme en diversos espais.

El dilluns 25 es presentarà què és la responsabilitat social empresarial, hi haurà una mostra d'empreses "responsables" i un punt de trobada per conèixer bones pràctiques de 50 Pimes i els recursos que ofereixen l'administració, les entitats i les empreses.

El dimarts 26 es realitzaran diverses activitats simultànies en diversos espais, amb la idea de propagar la RSE.

El 27 és el Dia del voluntariat empresarial i els organitzadors proposen als assistents participar per un dia com a voluntari en projectes diversos, com suport a dones en situació de vulnerabilitat, acompanyament a gent gran, suport a persones que pateixen una malaltia o a projectes ambientals.

Finalment, el dijous 28 és un dia de Portes obertes d'empreses responsables. Petites, mitjanes i grans empreses obren les seves portes perquè les conegueu una mica millor, també les administracions i fins i tot particulars amb els seus petits gestos.

La cloenda de la 1a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya es farà al Gran Teatre del Liceu.

Cada dia, del 25 al 28 d'octubre, a les 20.30 h, Cicle de Cinema.

Més informació del programa i la RSE.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article