Musclos, ara també ecològics


El proper dilluns 1 de novembre arribarà al port de Vilanova de Arousa la primera descàrrega de musclo ecològic de la Península Ibèrica, segons ha anunciat el Consello Regulador de Agricultura Ecológica de Galicia. Aquest organisme serà l'encarregat, a partir d'ara de també certificar-ne la qualitat.

Només quatre de les 3.300 muscleres gallegues participen en aquesta iniciativa experimental. Tot i això, els productors han mostrat interès per utilitzar l'etiqueta d'ecològic a aquest producte pesquer i ja hi ha indústries interessades en l'explotació comercial. El musclo ecològic, segons el Consello, ha de complir "requisits de qualitat de l'aigua, rendiment, temps de cultiu en les cordes i altres relacionats amb el creixement que determinen que unes muscleres puguin tenir l'etiqueta d'ecològic i d'altres no".

Font: Vidasana

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article