Shalom obre nova seu a Lleida, amb la inclusió d'un punt de venda de productes de proximitat


L'Associació Shalom, ha inaugurat la nova botiga "Bo de Shalom", destinada a la venda de lots de Nadal i de productes alimentaris de les terres de Lleida. Per a fer el pas ha comptat amb la col·laboració del DAR, que els ha cedit un espai annex a la bàscula del Centre de Selecció de Llavors. L'entitat treballa en la integració social i laboral dels discapacitats intel.lectuals i malalts mentals amb la intenció de millorar-ne l'autonomia.

La botiga inclourà un apartat en el que es podran degustar els productes que són a la venda. S'hi pot triar entre una trentena de lots de Nadal en caixes de fusta elaborades pels mateixos treballadors de Shalom. La intenció és mantenir al llarg de l'any una oferta variada de regals per empreses, artesania i lots de productes de qualitat que es conreen i elaboren a Lleida.. Aquesta és una més de les iniciatives vinculades a la promoció dels productes agroalimentaris  de proximitat, el foment de la venda directa, aquesta vegada a través d'una entitat cívica.

Shalom, té 69 treballadors i fa 35 anys que està al servei dels discapacitats de Lleida, amb diferents línies de treball, teràpia als usuaris i famílies, residències tutelades, programes de coaching familiar, activitats productives (caixes i estoigs de fusta), serveis de manteniment (jardineria, pintura, mobiliari urbà), entre d'altres.

Per la seva banda, la gerent de l'entitat, Teresa Benet, va agrair en l'acte de presentació aquest cap de setmana, el suport rebut per les administracions, els proveïdors i els clients. Va destacar que l'any passat ja van fer un primer intent de vendre lots de Nadal, que va ser un èxit, i que ara repeteixen amb l'obertura d'una botiga construïda i condicionada pels propis treballadors del centre amb molta il·lusió. Finalment, la gerent de Shalom va lamentar que els més dèbils estiguin pagant les conseqüències de la crisi, en referència als usuaris d'aquesta entitat.




Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article