228 oficines de Caixa Girona es transformen en La Caixa a partir d'avui


“La Caixa” ha culminat l'adaptació de la seva imatge i marca corporativa en les 228 oficines de Caixa Girona. El procés es va iniciar divendres passat i s'ha dut a terme progressivament durant aquest cap de setmana. Avui ha finalitzat, després del canvi de nom de la que fins ara era la seu central de Caixa Girona i que serà la nova seu de la Delegació General de “la Caixa” a Girona, traslladant-se de la seva actual ubicació al carrer de Santa Clara de la capital gironina.

L'adaptació tecnologica i operativa com les transaccions que els clients hagin de fer a través de llibretes o targetes, es farà a partir del 3 de gener. Canviaran de numeració a partir d'aquella data, i serà necessari llibretes noves i talonaris, targetes perquè es pugui operar en els 8.000 caixers que té l'entitat..

Durant el mes de desembre es farà l'enviament a domicili de targetes noves que s'hauran d'activar abans del 31 de març següent. Els crèdits i les hipoteques també canviaran de numeració a partir de l’1 de gener de 2011.

Avui han finalitzat els tràmits legals de la fusió per absorció de Caixa Girona per part de La Caixa, després de la inscripció en el Registre Mercantil. L'operació ja va ser aprovada per les respectives Assemblees Generals de les entitats el passat 16 de setembre.
 
Integració tecnològica i operativa

El procés d'integració de Caixa Girona en “la Caixa” està previst que culmini el pròxim dia 1 de gener de 2011 amb la integració tecnològica i operativa, tan sols sis mesos després de l'inici del procés. Fins aquell moment funcionarà una operativa transitòria que permetrà operar pràcticament sense cap diferència a la situació actual.

Més avançat el procés, està previst crear un Consell Assessor Territorial de les comarques de Girona, que s'encarregarà de realitzar un seguiment de l'activitat financera i de l'Obra Social en el seu àmbit territorial. L'objectiu és garantir el millor arrelament i reforçar la vinculació històrica amb el territori d'origen de Caixa Girona.


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article