Una empresa catalana desenvolupa el primer tractament que combina partícules d'or i làser en la regeneració de la pell


L'empresa catalana Endor Nanotechnologies ha desenvolupat el primer tractament dermatològic a nivell mundial que combina l’ús de nanopartícules d'or amb l’aplicació del làser per accelerar la capacitat de regeneració de la pell. La firma desenvolupa la seva activitat en el camp de la nanotecnologia aplicada al sector farmacèutic. La firma, pionera en l'ús de la nanotecnologia a Catalunya, ha comptat amb el suport d’ACC1Ó a través del programa Nuclis Tecnològics. El nou producte s'utilitzarà en tractaments dermatològics que utilitzen làser, com la correcció d'arrugues, cicatrius o taques.

El nou producte, que es troba llest per a la seva comercialització, s’aplicarà en tractaments dermatològics amb làser. Les nanopartícules d’or són efectives per a la correcció d’arrugues, eliminació de cicatrius o disminució de taques a la pell, ja que s’activen en entrar en contacte amb la radiació del làser. D’aquesta manera, quan les partícules -també anomenades nano-fonts de calor - es troben en les capes altes de la pell, el làser que s’aplica a la zona té un efecte sobre la seva superfície, augmentant la seva temperatura i estimulant la regeneració de la pell.

El resultat és una regeneració de les cèl·lules de la pell més efectiva i més ràpida que la dels tractaments amb làser convencionals. Un altre dels beneficis de la crema és que fa possible l’ús d’una potència de làser molt suau, i per tant, menys invasiva que la que s’utilitza actualment.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article