Pambuti, un fast food molt de casa


El Pambuti és un entrepà com els de tota la vida, fet amb pa elaborat de manera artesana pel Molí d’Esplugues, amb una textura entre la coca tradicional i la focaccia, la botifarra que l'acompanya és elaborada per Embotits Artesans Can Sunyer, de La Garriga. La idea de llançar un fast food de qualitat i amb productes de proximitat ha estat d'Albert Muñoz, un jove emprenedor de Tiana (Maresme), directament relacionat amb el moviment fast food gourmet, que es diferencia per oferir un producte de qualitat, saludable i autòcton i, alhora, ràpid de preparar. De moment, el nous entrepans ja es poden provar a Espai Tiana i  ART i SÀ, al costat de la Plaça Real, de Barcelona.

Pambuti, es una iniciativa que té el seu origen en un dels menjars més tradicionals de casa nostra: el pa amb botifarra. Muñoz sosté que els fonaments del Fast Food Gourmet tenen com a base  el promoure l’alimentació ràpida i sana, amb toc gourmet, obviant els olis, els fregits... tan característics del Fast Food original.

L’Albert Muñoz, reconeix que ha viscut nombroses situacions en les que menjar un producte bo i de qualitat estava renyit amb el seu ritme de vida, que identifica amb el de molts de consumidors. Per això, va decidir crear aquest nou concepte de menjar ràpid. Diu  que el Pambuti es diferencia perquè no cal massa temps per la seva preparació. És un producte precuinat, envasat al buit que només requereix d’un microones i 55 segons per escalfar-se.

El nou entrepà estarà disponible en establiments del canal horeca exclusivament seleccionats per Pambuti. De moment, ja es pot trobar a Espai Tiana, Ps Fontseré s/n de la població del Maresme i a ART i SÀ, c/ Colom, 2, al costat de la Plaça Real de Barcelona.

Més informació: Pambuti al Facebook

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article