El Parc Agrari del Baix Llobregat edita un nou calendari de les llunes


El calendari que recull les fases de les llunes setmana a setmana, retorna enguany al format vertical. La Carxofa Prat, la riquesa del Delta del Llobregat, és la protagonista del calendari, compartint espai amb el segell de qualitat Producte FRESC del Parc Agrari i amb el portal web elcampacasa.com. Així es diu la web que conté un directori dels productors del Baix Llobregat i que pretén acostar el consumidor d'aquests productes al pagès que els produeix, i a un espai sovint prou desconegut, el Parc Agrari del Baix Llobregat.

Al web també us podreu informar de les diverses activitats que el Parc organitza encaminades a la comercialització dels seus productes, com 'Els Sabors de l'horta' o 'El Pota Blava a la carta'; així com també hi ha una selecció de receptes variades i divertides amb els productes d'aquest espai agrari com a vertaders protagonistes.

Al dors del pòster del calendari, segueix la voluntat de potenciar la temporalitat dels productes agraris. Perquè cada cosa té el seu temps, al calendari de collita hi podeu trobar els diversos cultius, fruites, verdures i hortalisses, del Parc. Així, podreu saber que tindrem pruna del mes de juny al mes de setembre; porro, de l'octubre al maig, o bleda, tot l'any. I d'aquesta manera gaudir de la frescor i el sabor màxims.

Podeu demanar el calendari en paper enviant un correu electrònic a [email protected]. També, podeu aconseguir-lo directament a Can Comas, seu de l'Oficina del Parc Agrari. A més, us el podeu baixar en la versió PDF.


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article