Descomptes als usuaris habituals de la C-32


Circular per la C-32 més de 16 vegades al mes en dies laborables comportarà a partir d'avui descomptes del 25% en el peatge de Vilassar de Mar. Si són 24 les vegades al mes que els conductors circulen per aquesta autopista del Maresme, el descompte pot arribar al 35%. En la retallada del peatge també es tindrà en compte el nombre d'ocupants del vehicle, a partir de tres ocupants el descompte també serà del 25%.

En l'aplicació de les rebaixes en els peatges hi haurà tres fases:

A partir d'avui el peatge serà un 25% més barat per als conductors que circulin 16 vegades al mes en dies laborables, i fins a un 35% menys costarà per aquells que ho facin més de 24 cops al mes. En una segona fase, entre l'aprovació de l'estudi informatiu de la ronda i el començament de les obres per a realitzar-la, el descompte per a aquests últims s'incrementarà al 50%. Mentre duri la segona i la tercera fase, també s'aplicaran bonificacions del 25% als vehicles que transportin tres o més ocupants, i als que emetin menys de 120 grams de CO2 per quilòmetre. Aquest descompte serà acumulable amb l'anterior.

En tots els casos, per a gaudir de les reduccions acordades, cal pagar amb el sistema Via-T.

La rebaixa de peatges als usuaris habituals de la C-32 té a veure amb l'acord entre la Generalitat i el Ministeri de Foment per traspassar el tram de la carretera N-II al govern, i el compromís per part de l'executiu central de fer uns pagaments anuals de 400 milions d'euros durant els pròxims quatre anys per la construcció de la Ronda de Mataró i la del Baix Maresme.

Més informació: Capgròs

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article