Contractar un "manetes" a hores


"Donar un cop de mà", aquesta és la idea d'empresa que ha posat en marxa Les Jules, una companyia francesa que es dedica a oferir serveis diversos a la llar com penjar una làmpada o unes lleixes, traslladar un sofà, podar una branca que fa nosa al jardí, donar una mà de pintura al sostre o canviar la roda del cotxe. Un servei que sovint utilitzen persones que viuen soles i que estan molt ocupades, gent d'edat o bé aprenents de bricolatge poc hàbils. L'empresa no pretén fer competència als professionals de cada sector, però si que ofereix la possibilitat de realitzar tot de petits serveis alhora i fer un repàs general a l'habitatge de manera immediata.

El servei de l'empresa gira a l'entorn d'aquesta idea: tenir un "manetes" a casa per una estona.

Guillaume, ex publiciste i Yannick, ex-músic, són els emprenedors que han materialitzat aquest nou negoci. El servei que ofereix Les Jules va dirigit tan a particulars com a petites i mitjanes empreses. De moment treballen a l'àrea de París i rodalies i ofereixen "feina ben feta" per 48 euros l'hora. La feina de suport a un comerç o petit negoci pot anar des d'un canvi de llums de neó, instal.lar persianes, canviar l'organització de les oficines, posar la catifa o fer una netega general.

Que la idea hagi estat un èxit, també en part ve de la Xarxa, gràcies a la imatge acurada que ofereixen a través del seu web, actualitzat amb anècdotes i consells útils per la llar.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article